AUDITOR/REVISOR, med erfarenhet från läkemedelsindustrin

Om företaget
QPharma AB ligger i Malmö där vi i närmare 50 år har utvecklat och tillverkat läkemedel på kontrakt till globala och lokala läkemedelsföretag inom en mängd olika terapiområden. Antalet anställda är drygt 200 personer. Nya produkter införs på QPharma antingen genom eget farmaceutiskt utvecklingsarbete eller genom tech-transfer av produkter. Företaget ingår i Nordic Group. För mer information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

QPharma expanderar och har många nya projekt och spännande produkter för utveckling och produktion. Vi söker därför en erfaren Auditor/revisor till vår QA-avdelning som vill vara med och fortsätta utveckla avdelningen och företaget. Vi erbjuder dig en inspirerande och utmanade arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

 Om tjänsten
Du kommer att ingå i en grupp bestående av 17 stycken specialister och generalister inom QA-avdelningen. Du kommer bl a ha en aktiv roll i att avdelningen arbete med förbättringar och effektiviseringar.

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:

  • Planera, genomföra och följa upp egeninspektioner
  • Planera, genomföra och följa upp externa inspektioner/audits
  • Bedömning av leverantörer
  • Utveckla och hålla GMP- och andra kvalitetsutbildningar
  • Kontroll och uppföljning av QA avdelningens olika processer
  • Fungera som processägare i in eller flera av våra processer

Övrigt förekommande arbetsuppgifter är t ex granskning och kontroll av satsdokumentation, frisläppning av produkter – bulk och färdigpackad vara, avsluta och följa upp avvikelser och OOS-resultat, utreda reklamationer, skriva, granska och godkänna instruktioner, granska och godkänna valideringsdokument, specifikationer, metoder, riskbedömningar etc. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

 Kvalifikationer
Du har en akademisk examen (apotekare, civilingenjör eller naturvetenskaplig utbildning med kemisk inriktning) eller motsvarande utbildning samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Erfarenheter från kvalitetsarbete inom läkemedelsindustrin är ett krav. Du har stor erfarenhet av revisionsverksamhet, egeninspektioner, externa audits samt intresse och kompetens att hålla utbildningar.

Du bör ha ett stort intresse för kvalitetsarbete och ett driv att jobba med förbättringar och effektiviseringar. Du är utåtriktad och noggrann och har god samarbetsförmåga. Viktiga egenskaper är självständighet och personlig integritet.

Du delar dessutom QPharmas tre värderingar, områden/egenskaper som är viktiga för oss:

  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen

Sista ansökningsdag är 1 oktober men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan via https://qpharma.easycruit.com.

 Mer information om tjänsten lämnas av:
Pontus Gustavsson, QA Department Manager, telefon 040-36 19 27 eller Ida Danielson De Almeida, QP, 040-36 19 37.
Fackliga företrädare: Anna Ejdemo – Unionen tel. 040-36 18 90, Maria Nilsson – Akademikerförbundet (SSR) tel. 040-36 19 61.