IT-tekniker

Om företaget
QPharma AB ligger i Malmö där vi i närmare 50 år har utvecklat och tillverkat läkemedel på kontrakt till globala och lokala läkemedelsföretag inom en mängd olika terapiområden. Antalet anställda är drygt 200 personer. Nya produkter införs på QPharma antingen genom eget farmaceutiskt utvecklingsarbete eller genom tech-transfer av produkter. Företaget ingår i Nordic Group. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande utvecklingsprojekt. Vi söker därför en IT-tekniker som vill vara med och fortsätta utveckla avdelningen och företaget. Vi erbjuder dig en inspirerande och utmanade arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
QPharma har all sin IT inhouse och du kommer tillsammans med två IT-tekniker att arbeta brett med företagets IT-frågor. Då företaget utvecklar och tar fram läkemedel såväl som tillverkar så är det av största vikt att företagets IT-system hålls uppdaterade och följer med i utvecklingen.

Tjänsten är tillsvidare och du rapporterar till företagets IT-chef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:

  • Vara med och utveckla företagets IT-system
  • Bistå med att implementera IT-system kopplat till produktionsutrustning för läkemedel
  • Felsökning av klienter och servrar
  • Nätverkskonfiguration och serverlösningar
  • Switchar och brandväggar
  • Support och underhåll

Kvalifikationer
Du har tidigare minst 3-4 års erfarenhet av liknande arbete och är van att självständigt finna lösningar inom IT-området. Vidare har du erfarenhet av WMware, Exchange, Active Directory samt Citrix.

Som person är du en problemlösare med stort fokus på kunden, i ditt arbetssätt är du noggrann och metodisk och har lätt för att se lösningar. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation då branschen ställer stora krav på dokumentation kring standard operation procedures. Det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse.

Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat med M3 (tidigare Movex) samt inom läkemedelsindustri, Medical Device eller liknande.

Du delar också QPharmas tre värderingar som är viktiga för oss:

  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen

Sista ansökningsdag är 25 augusti, men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan via https://qpharma.easycruit.com.

Mer information om tjänsten lämnas av:
IT-chef Jan Frykman, 040-361933, jan.frykman@qpharma.com.
Fackliga företrädare: Anna Ejdemo – Unionen tel. 040-36 18 90, Maria Nilsson – Akademikerförbundet (SSR) tel. 040-36 19 61.