Underhållsingenjör till QPharma

Om företaget
QPharma AB ligger i Malmö där vi i närmare 50 år har utvecklat och tillverkat läkemedel på kontrakt till globala och lokala läkemedelsföretag inom en mängd olika terapiområden. Antalet anställda är drygt 200 personer. Nya produkter införs på QPharma antingen genom eget farmaceutiskt utvecklingsarbete eller genom tech-transfer av produkter. Företaget ingår i Nordic Group. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Om tjänsten
QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande utvecklingsprojekt. Vi söker därför en underhållsingenjör som vill vara med och fortsätta utveckla företaget. Vi erbjuder dig en inspirerande och utmanade arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

Du blir Systemansvarig för datoriserat underhållssystem. Du ser till att registrering, dokumentation, underhållsåtgärder, kalibreringar samt reservdelar finns för varje utrustning. Du är också kontaktperson för externa entreprenörer som utför underhålls- och installationsarbete på QPharma AB. Tjänsten är tillsvidare och tjänstgöringsgraden är heltid. Du kommer att rapportera till QPharmas Tekniska chef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:

  • Ansvara för systemutveckling av förebyggande underhåll
  • Ansvara för att mätinstrument blir kalibrerade i samråd med respektive sektionschef
  • Medverka vid framtagning och upphandling av maskinkomponenter/utrustning

som sakkunnig

  • Medverka till att avhjälpande och förebyggande underhåll samt kalibreringar blir utförda både internt och externt samt att det blir dokumenterat

 Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet inom produktion och arbete i GMP-miljö är önskvärt. Du är van att arbeta med underhållssystem. Teknisk utbildning, gärna mot produktion är meriterande. Du är noggrann och har ett bra ordningssinne. Som person ser vi att du är ödmjuk, kvalitetsmedveten, initiativtagande, noggrann och strukturerad men ändå flexibel och gillar när det händer saker. Extra meriterande om du har elbehörighet och stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Du delar QPharmas tre värderingar, områden/egenskaper som är viktiga för oss:

  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen

Sista ansökningsdag är 30 september men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan https://qpharma.easycruit.com/.

Mer information om tjänsten lämnas av:
Teknisk chef: Per Spjut 040-36 19 99
Fackliga företrädare: Anna Ejdemo – Unionen tel. 040-36 18 90, Maria Nilsson – Akademikerförbundet (SSR) tel. 040-36 19 61