KVALITETSVÄRDERARE

Om Företaget

QPharma AB är en komplett kontraktsutvecklare och tillverkare och har i 40 år utvecklat och tillverkat läkemedel på kontrakt till globala och lokala läkemedelsbolag. Antalet anställda är 200 personer varav 17 jobbar på QA-avdelningen. Nya produkter införs på QPharma antingen genom eget farmaceutiskt utvecklingsarbete eller genom Tech-transfer av produkter. I nuläget har vi många produkter inom tre produktionsavsnitt: tablett produkter, vaginala ringar och förpackning.


QPharma är i en expansiv fas med många nya projekt och spännande produkter inom området kontrollerad frisättning. Vi är ett företag med höga ambitioner och många utvecklingsmöjligheter. Därför söker vi nu en erfaren Kvalitetsvärderare till vår QA-avdelning.

Om tjänsten
Du kommer att vid både egeninspektioner och externa inspektioner, bedöma leverantörer och arbeta med kvalitetshöjande projekt. Som processägare i det interna utvecklingsarbetet kommer du att ingå i en grupp bestående av 17 stycken specialister och generalister inom QA-avdelningen. Du kommer även att fungera som QA-representant i både interna projekt och mot externa kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • granskning och kontroll av satsdokumentation
  • frisläppning av produkter – bulk och färdigpackad vara
  • avsluta och följa upp avvikelser och OOS-resultat samt utreda reklamationer
  • skriva, granska och godkänna instruktioner, valideringsdokument, specifikationer, metoder, riskbedömningar m.m.
  • ge GMP-support till andra avdelningar

Dina kvalifikationer
Du har akademisk examen, gärna inriktning mot apotekare, naturvetenskap med kemisk inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren finner lämplig. Vidare har du också erfarenheter från kvalitetsarbete inom läkemedelsindustrin. Vi ser erfarenhet från aseptisk tillverkning som meriterande och har du även bakgrund och erfarenhet som kan möjliggöra en framtida QP-roll ses detta som extra meriterande.

Som person har du ett stort intresse för kvalitetsarbete och ett driv att jobba med förbättringar och effektiviseringar. Du är utåtriktad och noggrann och har god samarbetsförmåga. Viktiga egenskaper för denna roll är självständighet och personlig integritet.

Viktigt är också att du delar QPharmas tre värderingar, områden/egenskaper som är viktiga för oss:

  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen

Sista ansökningsdag är 20 maj men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan via https://qpharma.easycruit.com/

Frågor om tjänsten besvaras av:

QA Department Manager, Pontus Gustavsson, telefon 040-36 19 27

Ida Danielson De Almeida, 040-36 19 37

Fackliga representanter:
Anna Ejdemo, Unionen, tel. 040-36 18 90
Maria Nilsson, Akademikerföreningen, tel. 040-36 19 61