System and Validation Engineer

Om företaget

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I mer än 40 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 200 personer. Företaget ingår i Nordic Group. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Företaget befinner sig just nu i en expansiv fas med många nya spännande projekt och produkter. Vi söker därför en System and Validation Engineer till vår avdelning Quality Control (QC). Avdelningen ansvarar för analysarbetet i utvecklingsprojekt och för analys av färdiga produkter och råvaror. Du kommer att arbeta med implementering av vårt nya LIMS och till din hjälp finns övriga projektmedlemmar och arbetsgrupper samt support från leverantören av systemet. Tjänsten är tillsvidare och du rapporterar till avdelningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Att tillsammans med System and Equipment Coordinator utveckla och förbättra avdelningens datoriserade system.
  • Arbeta med utvecklingen av avdelningens processer till ett optimerat arbetsflöde
  • Kvalificering och implementering av ny utrustning
  • Re-kvalificering och kontroll av befintlig utrustning

Kvalifikationer
Du har Civilingenjörsexamen i Kemiteknik, Datateknik eller motsvarande. Du bör ha minst tre års erfarenhet av arbete inom GMP-reglerad verksamhet och mycket goda kunskaper i MSOffice. Erfarenhet av kvalificering av laboratorieutrustning och datoriserade system är meriterande. Har du även kunskap och erfarenhet av CFR Part 11 och Data integrity är detta också meriterande. Som person har du stort intresse för förbättringsarbete och är en teknisk problemlösare. Du utför dina arbetsuppgifter noggrant och har ett naturligt driv och målmedvetenhet. Vidare tycker du även om att vara en lyhörd och flexibel lagspelare.

Viktigt är också att du delar QPharmas tre värderingar, områden/egenskaper:

  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen

Sista ansökningsdag är 21 april. Intervjuer och urval kommer dock att ske löpande så tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag via https://qpharma.easycruit.com/

Mer information om tjänsten lämnas av
Head QC, Henrik Lindblom tel. 040-36 18 30
System and Equipment Coordinator, Lisa Torkelson 040-36 18 99

Fackliga företrädare
Ulla Kristhammar Unionen tel. 040-36 18 08
Maria Nilsson för Akademikerförbundet (SSR) tel. 040-36 19 61