Vikariat Produktutvecklare

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I mer än 40 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 180 personer. Företaget ingår i Nordic Group tillsammans med Nordic Drugs AB och Disphar BV. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

 

QPharma är i en expansiv fas med många nya projekt och spännande produkter inom området kontrollerad frisättning. Vi är ett företag med höga ambitioner och många utvecklingsmöjligheter. Därför söker vi nu en Produktutvecklare med stort intresse för farmaceutisk utveckling och produktion. Du kommer att ingå i en grupp av specialister och generalister inom produktutveckling av läkemedel och kombinationsprodukter baserade på polymera beredningsformer. Största delen av arbetet utförs i projektform där flera av processerna är unika och använder specialutrustning. Tjänsten är inledningsvis på ett år.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

  • Delta och leda arbetet för processflödet från tidig produktutveckling till fullskalig produktion.
  • Planera, delta och leda farmaceutisk tillverkning under utvecklingsfasen.
  • Hantera osäkerheter genom aktiv riskstyrning.

Bakgrund och egenskaper

Du är naturvetare, civilingenjör eller apotekare. Du har erfarenhet av produktutveckling, med fördel inom farmaci. Du har god teknisk förståelse och erfarenhet av att arbeta inom farmaceutisk eller annan GMP-miljö.

Vi erbjuder dig en medelstor organisation där snabba beslut är möjliga och dina egna synpunkter tas på allvar. Som person är du självgående, tar stort eget ansvar och har en positiv och professionell attityd till ditt arbete. Du jobbar engagerat och strukturerat. Vidare är du van att jobba i team och dokumenterar noggrant dina processer.

Viktigt för oss är att du delar QPharmas värderingar:

  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen.

 

Sista ansökningsdag är 22 april 2019 men urval kommer att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag via https://qpharma.easycruit.com/.

Mer information om tjänsten lämnas av avdelningschef Development:
Birgitta Rembratt Svensson Tel. 040-36 18 23

Fackliga representanter:
Anna Ejdemo, Unionen, tel. 040-36 18 90
Maria Nilsson, Akademikerförbundet, tel. 040-36 19 61