Två produktionsledare sökes

Om företaget
QPharma AB är en komplett kontraktsutvecklare och tillverkare och har i mer än 40 år utvecklat och tillverkat läkemedel på kontrakt till globala och lokala läkemedelsbolag inom en mängd olika områden. Antalet anställda är drygt 200 personer. Vår core business är IVR, ett polymert frisättningssystem ”Controlled (polymer) Release Systems” där vår kompetens inom polymerkemi ligger i världsklass. IVR riktar sig främst mot kvinnors hälsa och vi samarbetar med ett antal non-profit organisationer över hela världen. Företaget ingår i Nordic Group tillsammans med Nordic Drugs AB och Disphar BV. För mer information kring QPharma, se företagets hemsida www.qpharma.com.

Som Produktionsledare har du direkt personalansvar för ca 25 personer som idag går upp till tre skift vilket i framtiden kommer att bli fem skift. Till din hjälp har du ett team av kompetenta medarbetare i form av operatörer, tekniker, administratörer och produktansvariga. Du kommer att utreda och hantera händelser inom produktionen, granska och skriva produktionsdokument samt ansvara för att förbereda inspektioner från myndigheter från olika länder. Tjänsten är tillsvidare och du rapporterar till Produktionschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Leda och motivera avdelningens personal
  • Identifiera- och iscensätta förbättringsåtgärder på avdelningen
  • Upprätthålla förebyggande underhålls- och kalibreringsprogram och ansvara för bl.a. inköp av maskiner, reservdelar och förbrukningsmaterial

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av ledarskap, gärna från GMP-produktion. Eftergymnasial utbildning, gärna ingenjörsexamen, ses som en merit. Tjänsten kräver att du är lyhörd och har god förmåga att coacha och leda personalen. Har du även erfarenhet av LEAN och att bygga upp ett fungerande team ses detta som extra meriterande. Du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och ser till verksamhetens helhet i dina leveranser. Rollen innebär att du måste samarbeta över avdelningsgränser för att skapa bästa resultat och laganda. I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt är också att du delar QPharmas tre värderingar, områden/egenskaper som är viktiga för oss:

  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen

Sista ansökningsdag är 19 maj men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag via https://qpharma.easycruit.com/.


Mer information kring tjänsten lämnas av
:
Produktionschef Ringtillverkning, Petter Solding, tel. 040-36 19 13

Fackliga företrädare är:
 Anna Ejdemo, Unionen tel. 040-36 18 90
Maria Nilsson, Akademikerföreningen tel. 040-36 19 61